喺OpenRice首页好味滋讯发现一间「正宗山西刀削面皇」,收工一于和伴侣去试试,去到见小店装修以绿色为主,地方干净,简单舒适,厨房系开放式可以见到一个高大年青人有技巧地削面,另外还有2位年青人系厨房帮手💪🏻我叫咗麻辣猪软骨刀削面(小辣),伴侣叫咗饺子鸡翼刀削面,2个套餐都系配豆浆。一碗热辣辣刀削面由一位青春无敌😚女侍应送来,见汤色清澈,喝一啖…汤味香浓但唔咸,面条有面粉香味,条条刀削面都系薄薄的,麻辣猪软骨系小碟另上,入口香浓软滑…Juices 😋色香味俱全,辣得有层次…系香辣,唔系辣到麻木;伴侣叫的饺子🥟鸡翼刀削面同样入味好食,佢哋豆浆够冻唔太甜😋两个套餐加埋$100,另外见餐牌有饭及其他小食很多选择,我哋已经谂住下次食煎小笼包及小食还有主食刀削面啦🤣
麻辣猪软骨刀削面套餐
饺子鸡翼刀削面套餐