2020-04-30
今次朋友生日就上左去吃甜品 前后叫左三次甜品 全部都好得意 外表十分之适打卡 HONEY COMB成个甜品都系柠檬口味 好清新 好似充满泡泡嘅感觉 好轻 入口即融 焦糖脆脆 带出另外一个口感 连周围啲沙冰都别出心裁系 蜂蜜柠檬味 成个甜品好统一大赞🤤 Chocolate好似水墨画一样嘅心太软 艺术品一样 一个圈围绕心太软 心太软流心 唔会太软 下面有一丝丝黑色棉花糖衬托 真系好用心 配上 朱古力嘅雪糕 真系100分 系我吃过最靓嘅心太软 最后一个 就系 「TOMATO」 我地吃完就一般 虽然都好靓 不过「番茄」口感好怪 西瓜口味还是番茄口味比较难分辨 入面嘅馅料味被抢走 小女子不才 唔识得欣赏 沙冰甜甜地 周围有玫瑰啫喱粒 我自己本身就唔好花类食材 所以 整体都唔太推荐
HONEY COMB
Chocolate