2017-12-03
闺蜜要嫁了 有幸当伴娘是幸福的事 今日我哋一班姊妹团拣咗呢间cafe 倾当日嘅事宜简单嘅摆设 充满著洋溢幸福嘅气氛 幸福就在你身边不停转动海贼迷注意 餐厅内摆放海贼王公仔 和我的喜好一样哦 很想把它带回家餐厅虽然冇华丽嘅装修 性在有家的感觉 简单简洁而舒服 适合三五知己 大伙儿聚餐的好地方 光顾期间正有一班年青人在场 玩着餐厅摆放的玩具/游戏 非常热闹 笑声满载我哋四个人 拣咗party B set每位156蚊 包括沙律 小食 主菜 甜品 特饮一杯另设加一服务费田园沙律配日式芝麻酱 非常清新健康嘅配搭 蔬菜全部都好新鲜 沙律菜咬入口仲系索索声无得输芝士薯条 新鲜热辣嘅炸薯条 加上热辣辣嘅白汁芝士酱 配搭非常邪恶 真系食唔停口一条接一条芝士汁焗西兰花 大量嘅芝士覆盖著西兰花 表面焗得金黄香脆 香味没法挡泰式猪颈肉和蜜汁鸡串泰式猪颈肉弹牙爽口 入口有种回弹嘅口感 配上自家制泰式酱汁 一绝蜜汁鸡串 味道偏甜 酱汁浓厚 鸡肉嫩滑入味蜜糖鸡翼 咖哩角 吉列珍宝虾 和芝士薯波呢盘简直就系开party必备嘅小食 非常丰富当中我最喜爱蜜糖鸡翼 外皮甜甜地 而且香脆主菜 白汁香蒜蚬肉意粉面条软硬度适中
简单嘅摆设 充满著洋溢幸福嘅气氛 幸福就在你身边不停转动
蜜糖鸡翼 咖哩角 吉列珍宝虾 和芝士薯波
呢盘简直就系开party必备嘅小食 非常丰富
当中我最喜爱蜜糖鸡翼 外皮甜甜地 而且香脆
主菜 白汁香蒜蚬肉意粉
面条软硬度适中 酱汁非常多 非常湿润 是我喜欢的 配合蚬肉 炸蒜 洋葱 等野味配料 既简单 又好吃
呢杯特饮叫情意绵绵 非常好喝 主要系有朱古力 棉花糖 和雪糕球
细细粒嘅棉花糖烟靭 色彩缤纷 加上甜到入心嘅朱古力 少女心爆发 心情马上变好
静静地三五知己 无论倾偈 玩游戏放松减压 呢问cafe 都系一个唔错嘅选择 最紧要系嘢食好味 价钱又大众化