2019-07-14
用心精致西餐厅☺️.原本系为左个龙虾青口意粉而黎😂再次因为唔记得预先留定而卖晒冇得食🥺估唔到7:30黎到就卖晒😭点解冇经一事菜一至🤣🤣好彩波波大人冇嬲猪🙈.前菜系有宝矿力泡泡🥰识食一定系简宝矿力😎✌🏻好有新鲜感好似分子料理咁👍🏻好喜欢配餐包既玫瑰花牛油🌹同蜜糖芥末,软滑牛油同淡淡芥末非常夹,连平时唔食包既老人家都想加多一篮😝但谂住仲有下场就唔食太多喇🙊见到有样叫顶盖既部位以为系头盖顶盖😂😂😂其实系顺住肉眼筋膜上面🔪出黎既肉,淋淋唔鞋又唔会有根又冇纯肥膏😋配菜有薯蓉同瓜丝唔会好漏Balance 番🤤仲叫埋和牛Burger,成餐都同牛有仇咁🙈.成餐饭都觉得店员好窝心🥰又主动问驶唔驶分Burger、我地叫左一个汤又主动比碗仔我地分汤、叫左两个Main course 会一个个上唔会冻晒、又主动会换碟☺️以一间小店黎计呢啲行位真系So Sweet ❤️唔怪得知旁边一行10几人都黎gathering 🥳 下次都约埋屋企人黎食先😎