系荃湾买完野走左去食稻八。因为店出门食住有优惠,于是上楼睇下。加上有成个月无食火锅就心思思走左入去食。而且除了火锅同刺物外,仲可以自己炸天妇罗,真系几特别。自助吧劲多选择。而且样样菜都好新鲜。仲有特式芥末鱼丸。先食少少味打定底先。锅就点了男友钟意既寿喜烧味。其中小妹最推荐既系呢款「幸福香茅茶」。本身小妹都好抗拒香茅,所有都试少少既。饮落姜汁味好重,仲饮到好甜既竹蔗味,而香茅味就少少咁。真系好正,小妹全程饮了5-6杯。值得推荐,好特别。我同男友就想食豪d,所有点了日本国产黑毛和牛放题 $368。价钱都唔贵,而且仲有好多好野食。包括国产黑毛和牛、严选澳洲M6和牛、极上安格斯牛排、特级美国谷饲牛、美国进口牛肉、美国自然豚肉片、炸物、鸡件。每样食材都好新鲜,分量又好足好多。所有我地都无再点其他食物。我地仲点了海鲜盛盒都好丰富,而且样样都好新鲜,由于男友对海鲜唔太好,所有全部都落左小妹既肚度,真系超满足呀。墨鱼仔爽口弹牙,正呀。原来依家每满$208仲赠送「和牛刺身」。老板仲帮我地亲自料理。老板话市面上好多餐厅都唔会系客人面前整,佢自己都唔知究竟店家系未俾真和牛。所有佢亲决定系客人面前即烧,真系好

自助吧劲多选择。而且样样菜都好新鲜。仲有特式芥末鱼丸。

先食少少味打定底先。

锅就点了男友钟意既寿喜烧味。

墨鱼仔爽口弹牙,正呀。
原来依家每满$208仲赠送「和牛刺身」。老板仲帮我地亲自料理。老板话市面上好多餐厅都唔会系客人面前整,佢自己都唔知究竟店家系未俾真和牛。所有佢亲决定系客人面前即烧,真系好有诚意。👍🏻👍🏻👍🏻

此外,我地仲点了「和牛刺身」。哈哈,睇到牛肉上的脂肪如雪花。睇到都心动呀!

食到最后仲有雪糕食。哗。正呀!稻八真系一次过满足唔同人既需求呀。👍🏻👍🏻👍🏻