2022-11-19
前排上网见到人地介绍呢间系Minimal旗下既舖头 即刻bookmark左要去试吓☺️ 呢间开系南丰纱厂 所以平日既中午时段都唔多人~比目鱼定食 💰138一上枱已经觉得卖相好吸引 系好日系feel嘅定食set😋 开头觉得定价有啲贵 但见到佢每样前菜都唔系hea整 即刻觉得值回票价😜 前菜最惊艳嘅系个腌萝卜 面头加咗啲柚子皮 成个感觉好清新 另外比目鱼系用面豉酱腌 鱼肉好滑亦都好入味🤤 全个set食晒真系好饱😆蜜柑芝士挞配山椒柚子雪葩 💰72因为朋友生日 即场问店员可唔可以写Happy Birthday系碟上 店员二话不说就say yes 👍🏻个芝士挞系好似寿司郎个果卡达拉娜 所以好惊喜😍 雪葩就唔太食到山椒味 柚子味就好出~ 夹埋蜜柑一齐食酸酸甜甜咁唔会觉得腻😋食完觉得呢间食物质素好有惊喜 同埋食物既配搭真系有花心思💕 相信weekend应该会多返啲人流(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
比目鱼定食 💰138
蜜柑芝士挞配山椒柚子雪葩 💰72