2022-04-24 64 浏览
🎀JUSTER科布Cobb个名咁特别其实系沙律,可以自选salad dressing,有油醋汁,胡麻酱,和风芥末,黑醋汁可以选择。个人比较喜欢胡麻酱,沙律份量可以二至三人share做starter,有车厘茄,青瓜,牛油果,沙律菜,熟鸡蛋,煎鸡扒,比较有惊喜是鸡扒,香脆多汁。🎀酱油风白汁三文鱼扁意估唔到日式酱油可以match 白汁,令creamy中带咸香鲜味,又有少少甜味感。而三文鱼香滑唔干,扁意粉烟韧度适中,fusion菜之中嘅惊喜。🎀焗多汁猪仔骨配啤酒薯条BBQ Ribs好嫩滑,跟著软骨的部份,肉质一丝丝入味又淋,BBQ酱汁味浓。啤酒薯条就脆脆脆,有薯味又香口。🎀饮品点了蜜糖柚子沙冰,菠萝热情果沙冰,都系即叫即打嘅沙冰,柚子味清新,菠萝热情果味开胃又解渴。🎀餐厅唔系有好多坐位,建议一定要by booking。我觉得出餐有少少慢,但真心feel到食到每个dish都系用心做,非常够热值得等待。
🎀JUSTER科布Cobb
JUSTER科布Cobb