忙碌嘅工作令我觉得应该对自己好啲,燕窝向来都系女性嘅补品恩物,所以养颜圣品燕窝就必定系疗愈之物喇~而女人一向有两个胃,谂谂吓如果用燕窝制成甜品,必定更令人心动呢~不如试吓呢款矜贵又滋润嘅LHK Doux Cadeau「燕窝梳乎厘卷」去奖励自己啦!以低糖配方制作嘅「燕窝梳乎厘卷」极之松软,口感轻盈嘅忌廉配上矜贵燕窝,令口感更丰富更有层次!每件梳乎厘卷除咗足 3.5cm 厚,更内藏足料 3g 嘅燕窝,啖啖滋润养颜,清甜可口!「燕窝梳乎厘卷」仲有多款特色口味拣添~选择困难症嘅我最后拣咗燕窝宇治抹茶梳乎厘卷,燕窝北海道牛乳梳乎厘卷同埋燕窝红曲米黑糖珍珠梳乎厘卷😆全部都好有特色✨同场仲有纯天然配方以及香港制造嘅「珪素源液」,相信都一定会俘虏众女士们嘅心!珪素喺日本被称为“奇迹之水”系人体胶原蛋白嘅重要组织成分,而「珪素源液」注入咗珍贵燕窝萃取成份,为味蕾带来前所未有嘅尊宠;而且入口味道清新,饮完心理同生理都滋润返哂😆 产品更绝无添加剂,色素及防腐剂,令我少一份担心,多一份保障,饮得开心又健康!

外卖自取