2021-06-16
纯粹想用埋d海港城coupon又咁啱book到先食。拣左红泥小染同东方美人锅,$338好贵。 综合肉类盛合朶猪颈肉玫瑰花砌得几靓,d猪肉羊肉肉质正常,冇乜惊喜。 温体牛睇得d台湾野多,话食温体牛好正。牛肉味几出,但冇令人惊艳嘅感觉。牛肉寿司滑睇落好似和牛寿司系好吸引,但d滑都要烚几长时间先熟,但上面块牛已经熟到鞋,成件事有d错配。 豚肉寿司滑呢个反而有惊喜,面头块猪唔会因为太熟出事,旧滑又几弹牙又juicy 传统台式月饼糕纯粹唔多够饱,个fd又唔食得海鲜先叫。真心麻麻,虽然入面个馅几好味,但份量超少。个米饼好易煮到烂溶溶,食落口感好差。 总括黎讲,d摆盘系好靓,但食物质素冇惊喜,而且定价set得太太太高。两个汤底五碟野食扣埋5张$100 coupon, 都要$1100松d落楼,呢个价喺出面好食嘅边炉可以食到好多野,仲有可能太多人帮衬,人手唔多够招呼又麻麻,唔推。
拣左红泥小染同东方美人锅,$338好贵。
综合肉类盛合
朶猪颈肉玫瑰花砌得几靓,d猪肉羊肉肉质正常,冇乜惊喜。
温体牛
牛肉寿司滑