2010-10-16
话说想约契妹送个自家啱啱diy好的花球比佢嚟影pre wedding la,点知佢咁好话佢老公好想请我哋两公婆食饭,咁好契妹想食寿司咁我话不如近近地元气la,但就比佢哋话唔好要我哋特登出去始创食和花亭???why ah mug特别好食d咩?咁人哋请当然远近都到la,去到和花亭唔驶等位,仲有四人卡位坐,ok wow见openrice话佢哋玉子寿司好赞,可惜没有供应了睇餐牌都无咩特别,间间sushi都系食果d,咁我哋都系叫番平时系元气食开果d去比较吓大致上都几ok,但要一赞系佢哋既蟹子沙律份量好大同好新鲜,食完个有种好清爽感觉另外系佢个蟹棒寿司都好鲜甜而要弹系佢既wasabi八爪鱼寿司,原本wasabi八爪鱼是一pack的卖给寿司店的,但系佢哋无落到山葵叶令到d八爪鱼一pac咁缺乏了爽口感也少了一点绿色差了很多而服务方面真是有点令人火火火,我们落order要即做的带子寿司两客,点知等咗好耐兼叫过经理催促过都系未见,再三催促下终于才上到枱呢种令人忟憎既服务真系唔得幸好呢度环境几清静坐得好舒服,我哋都好开心咁ENJOY呢餐多谢哂契妹夫!!
点知佢咁好话佢老公好想请我哋两公婆食饭,咁好
契妹想食寿司咁我话不如近近地元气la,但就比佢哋话唔好
要我哋特登出去始创食和花亭???
why ah mug特别好食d咩?
见openrice话佢哋玉子寿司好赞,可惜没有供应了
睇餐牌都无咩特别,间间sushi都系食果d,
咁我哋都系叫番平时系元气食开果d去比较吓大致上都几ok,
另外系佢个蟹棒寿司都好鲜甜
但系佢哋无落到山葵叶令到d八爪鱼一pac咁
缺乏了爽口感也少了一点绿色差了很多
呢种令人忟憎既服务真系唔得
幸好呢度环境几清静坐得好舒服,我哋都好开心咁ENJOY呢餐
多谢哂契妹夫!!