2021-08-04 51 浏览
星期日等男朋友收工已经好晏,附近冇咩选择,就拿拿临揸车去附近食呢间川菜 之前路过,觉得门面唔错已经想试,加上男朋友好钟意食酸菜鱼,所以冇揾其他选择就入左去。 装修几靓,位置寛阔,坐得几舒服,可惜觉得有少少焗,可能就收工,加上夜左冇乜食客,冇乜冷气 餐牌系手机落单,好方便,可以自己拣走芫茜走葱,不过其实拣左可能厨房搞错左日基本上都冇成功走到。 但酸菜鱼我觉得一般,完全唔酸,而且手多多禁左加麻,完全唔夹,唔系咁啱自己口味。加上个鱼片太腍,且冇鱼味,令我觉得好一般。不过胜在佢配料多,有云耳豆卜芽菜仲有至爱既寛粉,所以都好满足。 麻婆豆腐,整得好惹味,好钟意佢啲肉碎同菜脯一齐 整体黎讲,有装修坐位寛敞,价钱合理,食物质素几好,而且上菜热辣辣,加上附近冇乜好食啲既川菜馆,系一个好好既用餐体验。

麻婆豆腐

麻婆豆腐,整得好惹味,好钟意佢啲肉碎同菜脯一齐

2021-08-01
庆祝纪念