2021-12-02 1171 浏览
马场依家做紧promotion 比80蚊就可以参加佢地既导赏团 仲有同等价值既餐券 对于未入过马场既我地 无疑系几吸引😇其他餐厅都系要提早预约既 所以我地就黎到food court揾食 💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️海南鸡脾饭- 鸡脾嫩滑 有油香 佢既油饭特别值得一赞 鸡油同米香混为一体 其实唔需要点汁已经好够味👍🏻时菜牛腩炒河- 牛腩比得慷慨 用七旧左右 更包括牛筋 炆得非常入味 河粉唔油 即炒有镬气 大男人都可以食到超饱既份量😂😂另外要左只烧鸡脾- 用蜜汁烧 大大只 边边位仲有焦香 系好味既 只系调味有啲太重手 𩠌饭会比较适合 鸡肉焗得刚刚好 不枉我地等左10分钟最后跟餐加11蚊就可以用樽装饮品 食物性价比唔错 只系food court既座位设计特别 坐得并唔舒适 除非你系腿长手长啦💪🏻🦵🏻

最后跟餐加11蚊就可以用樽装饮品

2021-11-28