2019-06-29 914 浏览
小店座位真的非常有限只得两三张台,但是各样食品都很出色,真系唔好介意地方细,比个机会小店,不妨一试绝对唔会失望😏坐左喺度一段时间亦有好多人入嚟买外卖。 全日早餐不只颜色艳丽, 真系菇有菇味,面包有面包,问店员可唔可以买走面包,原来佢地做唔切,所以没有售卖面包,只有堂食,很可惜。卡邦尼意粉芝士味浓郁,非常非常好味,老板娘说佢地真系落好多芝士整,一啲都唔悭食材。朋友控朋友,试了多款甜品, 记住问一问店员边一款开始食比较好,千层蛋糕比较淡口一定要第一件食。粉红色漂亮的士多啤梨挞,用上名贵的红宝石朱古力,红宝石朱古力系比较近期种类,其粉红色并不是颜色染料,经过提炼的红色可可豆“红宝石豆”而制成, 身家比较贵 👑榛子慕丝,好滑溜。 芒果慕思好香芒果味亦都唔会太甜。入到铺头记住去柜台点定啲蛋糕食完正餐上,因为好易到食完嘅时候冇哂, 本来我地谂住要柠檬蛋糕后来食完正餐之后卖哂 😓下次要试埋去啲曲奇🤭咖啡俾其他店铺香味更浓, 整体黎讲老板用料真系一啲都唔吝啬。

卡邦尼意粉芝士味浓郁,非常非常好味,
老板娘说佢地真系落好多芝士整,
一啲都唔悭食材。

榛子慕丝,好滑溜。

芒果慕思好香芒果味亦都唔会太甜。

下次要试埋去啲曲奇🤭

2019-06-22