当日我用左tablemap订位,可惜去到餐厅,餐厅话无记录,而且佢地唔知有人用左呢个function. 好彩我一早 print 左 confirm 我既 email,另外,我立即用电话上网俾 tablemap confirm 我既email餐厅睇,最后扰攘左一轮,餐厅老细就俾左张二人枱我,不过当时系7:45分,而我就要9点还枱,由于当日星期五晚,相信处处都无位了,所以我就答应9 点还枱啦。后来安排入座后,侍应都好有礼貌招待我,不过,我就听到老细不停叫其他人打电话去openrice 问过究竟,之后佢地仲问我攞左打印出黎果张 hard copy. 朋友到左,我地就点餐,点左"黑松露带子意大利饭 " , "烧春鸡" , 烩龙虾云吞" ,跟餐沙律( +30蚊) 黑松露带子意大利饭 -- 好味烧春鸡 -- 鸡肉无味。朋友同我都对呢个菜比较失望 (如果餐厅老细见到呢个 post,我提意你去湾仔日街既Spoil试下佢地既烧春鸡,我觉得果间系我食过比较好食既地方)烩龙虾云吞 -- 不过不失跟餐沙律 -- ok当我叫埋单时,餐厅老细过黎同我地打招呼并且讲唔好意思,而且送左一客法式炖蛋同柠檬雪芭俾我朋友。
当日我用左tablemap订位,可惜去到餐厅,餐厅话无记录

黑松露带子意大利饭 -- 好味

烧春鸡 -- 鸡肉无味。朋友同我都对呢个菜比较失望

烩龙虾云吞 -- 不过不失

跟餐沙律 -- ok

当我叫埋单时,餐厅老细过黎同我地打招呼并且讲唔好意思,而且送左一客法式炖蛋同柠檬雪芭俾我朋友。(当时已经9点,不过餐厅老细话唔紧要)

法式炖蛋 --- 都几滑,不错的

柠檬雪芭--- 相信系外购的,所以不置评了。

最后,餐厅老细再次同我地再次讲唔好意思,并叫我攞张咭片,下次打电话黎 book 枱
(佢 一定怕左我再用tablemap..

埋单389蚊,服务,环境都好,而且价钱合理。不过,我唔介意再将食物质素再改善而贵少少啰

值得一试的餐厅
2013-03-22