2011-04-27 12 浏览
之前学界田径,我地班女仔赢左overall champion,跟住就走去屈呀sir请食饭,估唔到佢真系应承左!之后佢就send左d野话比我地知,有奖拎就唔洗比钱食野,但要$80内,其他就要比半价或这比全数.本身就话去食buffet,但系好多都过左果$80预算,所以我地就拣左黎呢间食喇.我地去嘅全部都系女仔咁制,除左呀sir剩系得两个男仔黎食,搞到佢地好惨咁,因为我地冇咩点理佢地xd 好多人都冇食lunch,话留肚黎食餐劲,不过我就食左lunch,打算狂食甜品算 反正有$80用,点食都得啦xd Stephanie同我都用晒黎食甜品,真系唔肥都唔得-v- 本来想叫朱古力pancake,但系我又想食心太软,所以就改左要多啤梨pancake喇.个卖相好靓,好吸引 士多啤梨普普通通,个士多啤梨雪糕好似雪左好耐咁,有d冰碎,同埋d士多啤梨味好假,奶味又太重.pancake皮够薄,但里面d cream好漏:S心太软做得唔错,里面真系流心,同埋蛋糕都几香脆,又唔会太实,不过朱古力太漏-v- 至于雪糕方面,又系太重奶味-_-其实唔只食咁少,因为呀sir本身预左$2000比我地全部人食,但系最后今次$10

士多啤梨pancake
个卖相好靓,好吸引
心太软

其实唔只食咁少,因为呀sir本身预左$2000比我地全部人食,但系最后今次$1000都唔洗,所以我地都叫左好多野黎食xd
2011-04-26
下午茶