2022-02-25
🇭🇰屯门-屯门咖喱屋有冇屯门人系到?🤤🤤🤤呢间又喺喺屯门有好耐历史既舖头~~系由印度人主理㗎👏🏻所以味道都好正宗🤲🏻仲要咁多年嚟 无论价格转左几多次 佢都keep住有学生优惠👍🏻所以以前小编好钟意同朋友仔考完试飞的过嚟食😈建议大家可以带朋友仔嚟试吓 超丰富😬👅Lunch Set (⭐8/10) $48首先讲吓套餐包含咗啲咩先:任选一款咖喱(我拣咗咖喱鸡),白饭,杂豆,薯条,饮品,汤,烤饼(可以加钱转手抓饼)~~🥳真系劲多嘢食~所以次次都食到捧住个肚走㗎😎一开头佢会送碗汤嚟先,碗汤就普普通通嘅味精汤啦(不过有几好味㖞haha)😂之后就会有一大碟上枱,咖喱食落好香浓,唔辣,但味道好正宗,点烤饼同𩠌白饭饭超正,烤饼都有成3,4块🤤,朋友仔钟意转手抓饼 好脆(大家可以试吓),但咖喱鸡份量唔算好多,鸡肉好入味🤤成个餐食就真系好饱😆性价比极高!!🎏地址:屯门咖喱屋 (屯门)屯门彩华花园25号地舖#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #followforfollow #food #yummy#likeforfo
👅Lunch Set (⭐8/10) $48
🎏地址:屯门咖喱屋 (屯门)
屯门彩华花园25号地舖
#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #followforfollow #food #yummy#likeforfollow #followme #eat #食好西 #吃货 #likeforlikes #blogger #hkfollows #屯门 #屯门美食 #印度咖喱 #屯门咖喱屋 @tuenmuncurryhouse.hk
按一按👇🏻可以看回我们所有的香港好西🤗
#lg_屯门