2023-06-14 45 浏览
厚兴瑜记🍲近排见到屯门卓尔居开咗一间熟口熟面嘅餐厅,我好耐以前就有帮衬过佢哋嘅外卖手撕鸡啦!😋😋今次见到佢哋有堂食,就叫咗佢哋嘅皇牌二人餐 $134 ,一个餐就已经包咗半只手撕鸡、自选双拼小食、上汤鱼腐娃娃菜、住家靓汤、粉面饭两碗!非常抵食🈹🈹🈹韩式泡菜手撕鸡🐔(半只)市面上比较多系盐焗手撕鸡,喺呢度就可以得闲转下新口味,韩式泡菜手撕鸡呢一个味我真系第一次见,够晒创新特别!味道惹味,超好𩠌饭,绝对系名副其实嘅白饭小偷!🙈🙈自选双拼小食🪼🐷今次我哋就拣咗海蜇同埋猪耳,平时喺呢类型舖头买海蜇都特别贵,呢度竟然唔使加钱就可以拣海蜇!抵食!猪耳就非常之爽口,辣汁非常之香!👍🏻👍🏻上汤鱼腐娃娃菜🥬成日出街食饭,冇乜机会食菜,呢个上汤鱼腐娃娃菜就啱晒你啦!味道清甜,鱼腐出色,份量仲有几多㗎!🈵🈵住家靓汤🥣佢哋嘅住家靓汤都真系几足料㗎,啱晒我哋呢啲平时成日出街食饭,冇啖汤水嘅!😌😌仲配左白饭/米粉/汤面/水晶粉🍚🍜,搭配手撕鸡同埋小食一齐食,成件事真系非常丰富💓💓仲可以以优惠价$10 加配特饮,我哋今次就要左柚子蜜水晶奇亚籽🍹,同埋鲜奶水晶咖啡☕!两个饮品入面都有好多配料,口感非常丰富又唔会太甜,唔
厚兴瑜记🍲
韩式泡菜手撕鸡🐔(半只)
自选双拼小食🪼🐷
上汤鱼腐娃娃菜🥬
住家靓汤🥣
仲可以以优惠价$10 加配特饮,我哋今次就要左柚子蜜水晶奇亚籽🍹,同埋鲜奶水晶咖啡☕!两个饮品入面都有好多配料,口感非常丰富又唔会太甜,唔错㖞!🫶🏻🫶🏻🫶🏻
韩式泡菜手撕鸡
自选双拼小食