好几个月都无黎过大门拉面,我哋一家人一坐低就叫咗4碗我哋好耐冇叫过嘅大门拉面。唔知系我口味重咗定点,我觉得个汤底比平时嘅淡同少,而且今日啲面好似唔系煮得好熟咁,好un,一啲都唔似食紧拉面。另外嘅仲有𠮶块猪肉咩味都冇,净系得个样。我记得依间大门拉面以前一开𠮶阵系几好食同买水准都几高下,但系㖊日,暑假嘅星期六晚rush hour,竟然出乎意料地唔洗等位兼且仲要坐唔满🤔 简直系相当有嫌疑🤷🏻‍♀️ 同埋值得一提嘅系餐厅嘅service都差咗:我哋明明一入门口𠮶下我哋四个人都到齐,个张枱就得三个水杯,同埋拎拉面黎嘅时候四碗嘢净系得三个有匙羹???黑人问号?跟住问个staff攞𠮶阵完全系鄙视我地嘅眼神🙄 明明系自己放漏咗仲要咁🤷🏻‍♀️ 明明以前真系好钟意帮衬佢因为性价比真系好高但我谂我哋以后都唔会再帮衬的🤷🏻‍♀️

2017-08-19