2021-10-23
萨莉亚真系由细食到大,一直以来我都感叹佢点解可以做到咁平如果𠮶排手头紧绝对系恩物。就算而家少咗好多食都好,得闲都会挂住佢嘅味道。突然间有啲想食,所以即刻冲咗出去。夜晚八点都仲有啲人排队。今次我哋嗌左:✨蒜蓉田螺:呢个朋友强烈推介,所以就嗌来试吓 (其实我第一次嗌),以$28有6只嘅水准来讲我觉得算系咁,佢系偏咸嘅,但系蒜蓉味超浓,好惹味。✨水牛芝士pizza:呢个系我每次必点!上边有满满芝士,酱汁就系普通嘅蕃茄汁,好钟意食。✨原味鸡翼四只:点解而家会冇晒辣味鸡翼嗌!佢系直头冇咗辣味鸡翼呢个产品。辣味鸡翼好味好多。依家就变咗普通鸡翼。✨明太子鱿鱼意粉:个忌廉汁有啲太浓稠,略嫌有啲腻。个人唔太钟意。✨忌廉鸡肉菠菜:我觉得有啲偏咸。上边嘅鸡肉切得超细粒,大约一个手指公咁大粒。整体来讲其实我觉得萨莉亚比起以前我细个少少嘅时候食质素下降左,但冇办法啦有时候卖咁样嘅价钱生意好难做,好难keep到食物质素嘅。
突然间有啲想食,所以即刻冲咗出去。夜晚八点都仲有啲人排队。
今次我哋嗌左: