2018-02-17 102 浏览
好耐都冇食过日式放题, 好耐之前有去𠮶组长日式放题, 已经几年嘅事啦, 今日就同朋友一齐上去, 回味一番!原来近期组长日式放题, 有一个鱼虾蟹嘅发财游戏, 都几有心思, 摇一摇, 就中咗个奖,就系有日式鸡泡鱼干, HEHE鸡泡鱼干, 能充分演绎出鸡泡鱼的干香味美,咀嚼时齿颊生香另外, 我再加钱换咗个极上日式食品, 包括有雪场蟹脚, 鹅肝多士,黄金焗蚝,安格斯牛柳,特大赤虾,同埋珍宝大仔鳕场蟹脚, 蟹肉肉质非常鲜甜, 特大赤虾非常之大, 肉质q弹, 安格斯牛柳, 肉质有口感, 又juicy! 鹅肝多士, 煎鹅肝的香滑口感, 配啲酸酸地既汁, 食起嚟会无咁肥腻, 正!佢嘅创作手工寿司, 的的色色, 卖相不错, 经过火炙之后, 口感有所提升添!

鸡泡鱼干, 能充分演绎出鸡泡鱼的干香味美,咀嚼时齿颊生香