2018-07-31 235 浏览
西营盘既Winstons coffee一直好受欢迎, 好多朋友成日推介我去个边试下佢地既cocktails, 尤其系coffee martini. 今天放工既时候行过见到个灯箱先发现原来坚尼地城都有分店! 我同男朋友一人试左一杯cocktail, #COFFEEISTHENEWBLACK (Coffee Martini) & #WHISKEYSWEET&SOUR (主要系热情果+whiskey既cocktail), 两杯都好高水准! 甜味唔会盖过酒既香味, 但又唔会好浓酒精味 成个Menu既选择都好特别, staff话全部都系佢地自创既。啲staff都非常nice, 完全超出我对香港酒吧既服务态度!一定会再带其他朋友黎试下佢地啲咖啡同其他cocktail!
一定会再带其他朋友黎试下佢地啲咖啡同其他cocktail!

2018-07-31
$100 (其他)
  • #COFFEEISTHENEWBLACK
  • #WHISKEYSWEET&SOUR