2010-04-30
因为有张 $100 既 coupon,而男友又生日,咁就念住用左佢。Book 左枱,又早到左,所以有得坐窗口位,影相出黎系几靓架。坐低,叫左两杯 Ice Lemon Tea,个时仲系 Happy Hour 买一送一,念住饮哂杯茶就叫cocktail,点知佢不停 refill,算啦,悭返!张coupon 要满 $300先减 $100,另外要叫佢地既新菜。咁我地就叫左一个虾头盘,有六只虾,好味呀,仲有d配菜,好开胃。而每枱都有面包配蒜茸牛油!之后叫左个 Ceacer salad,男友唔食生既菜乜滞,但对 Ceacer沙律又 OK wor ,所以专登叫比佢,等佢食多d菜。主菜有 半份Ribs 加烧鸡配2支粟米,叫个时,问个男仔侍应烧鸡系半只定全只,咁佢话系鸡脾,咁我地ok,因为惊食唔哂麻。点知出到黎系半只㖞 ,哈哈。个Ribs 淋到唔驶切都撕到d肉出黎,唔知佢点整到咁淋呢?梳打粉?真系唔知喇,不过 OK 既。半只烧鸡,鸡胸位置d肉整到好嫩,平时食个d唔系咁加麻,正!最后用埋 coupon 埋单 $300。
半只烧鸡,鸡胸位置d肉整到好嫩,平时食个d唔系咁加麻,正!
最后用埋 coupon 埋单 $300。