2008-07-24 9 浏览
21.07.2008(一)紧张的我两星期前已经订左枱,,叫左个蕃茄冻汤($4x),,就系你,,好难饮,,我地唔识欣赏呢个..晒钱.. 附送ge bread我地都唔识欣赏..觉得好难咬全日食到既都很好,,最后竟衰系个包同汤到..不眠王子d 相影得咁好,,so跟住试左孖芝同阔条面孖芝好食,,唔干身,,个包都好好味,,薯条热辣辣!great!薯仔厚身,,薯味又浓且脆口 嘻,,男友喜欢!意式牛肉及猪肉香肠阔条面,,原来阔条面都唔系好阔,,同河粉咁上下阔,,d面口感唔错,,但$78的话..可试其他服务就好好na!讲好左食完之后佢收野,,就上我hand make既菜,,佢开始收,,但之后我觉得左右都有客太嘈na,,跟住我要求转枱,,佢话冇问题,,接下来~佢就帮我’’用碟上’’’’用grace整既寿包’’,,嘻,,因每19年一次新旧历一起,, 整左18个细既,,伴第19个大,,当中式也有庆祝之后再出了我的士多啤梨芝士饼,,又讲happy birthday又主动帮我地影相,,许完愿,,佢就帮我地拎入去切thanks very much!
21.07.2008(一)
紧张的我两星期前已经订左枱,,
附送ge bread我地都唔识欣赏..觉得好难咬
全日食到既都很好,,最后竟衰系个包同汤到..

不眠王子d 相影得咁好,,so跟住试左孖芝同阔条面
孖芝好食,,唔干身,,个包都好好味,,
薯条热辣辣!great!
薯仔厚身,,薯味又浓且脆口
嘻,,男友喜欢!

意式牛肉及猪肉香肠阔条面,,
原来阔条面都唔系好阔,,同河粉咁上下阔,,
d面口感唔错,,但$78的话..可试其他

服务就好好na!
讲好左食完之后佢收野,,就上我hand make既菜,,
佢开始收,,但之后我觉得左右都有客太嘈na,,
跟住我要求转枱,,佢话冇问题,,[因为我想静d,,而且当时已经有数张吉枱]
许完愿,,佢就帮我地拎入去切
thanks very much!

孖芝
孖芝