2016-04-22
浪漫系只有我地先感觉到,我地互相爱对方,就算要挨饭盒都会觉得浪漫男朋友放工但系因为喺中环,中环d铺头贵,好容易一餐已经食咗我地一日人工,佢好叻叻识得用openrice上网,结果买咗饭盒一齐食。饭盒食得多,无食过用纸盒装,又要系粉蓝色,中环人真系连食饭盒都要high class d亲爱的男朋友鬼仔峰买咗白切鸡叉烧饭俾我,鸡皮咁肥我唔食嫁,但系我男朋友系超级超级咁锡我,佢好细心咁帮我一件又一件咁除哂d皮,要我光脱脱咁食鸡脾肉,好sweet佢话鸡皮好爽口好有咸咸地嘅香味,我就觉得白切肉好滑,食到无渣。鬼仔峰话叉烧系慢煮,好慢咁煮,但系咁慢咪阻住做生意 叉烧好淋,慢慢煮嘅叉烧无平时咁好食,叉烧唔实,外边晤脆,咬嘅时候一d唔似叉烧,我都系中意快煮叉烧。鬼仔峰唔俾我写咁多,我唔写lu。因为我系乖乖珠
男朋友放工但系因为喺中环,中环d铺头贵,好容易一餐已经食咗我地一日人工,佢好叻叻识得用openrice上网,结果买咗饭盒一齐食。 饭盒食得多,无食过用纸盒装,又要系粉蓝色,中环人真系连食饭盒都要high class d亲爱的男朋友鬼仔峰买咗白切鸡叉烧饭俾我,鸡皮咁肥我唔食嫁,但系我男朋友系超级超级咁锡我,佢好细心咁帮我一件又一件咁除哂d皮,要我光脱脱咁食鸡脾肉,好sweet佢话鸡皮好爽口好有咸咸地嘅香味,我就觉得白切肉好滑,食到无渣。鬼仔峰话叉烧系慢煮,好慢咁煮,但系咁慢咪阻住做生意 叉烧好淋,慢慢煮嘅叉烧无平时咁好食,叉烧唔实,外边晤脆,咬嘅时候一d唔似叉烧,我都系中意快煮叉烧。
鬼仔峰唔俾我写咁多,我唔写lu。因为我系乖乖珠