2016-11-10 4152 浏览
庆祝生日上山顶是常识吧!😬😬😬其实第一次同男友上来,去了柯士甸山公园影靓相,又睇咗日落,加埋望住夜景食嘅呢一餐,男友话,估唔到呢d机会都属于佢!😘😘 我地就系望住呢个景食饭了!一早上网订了枱!好方便丫。如果庆祝生日,仲可以写埋happy birthday 的说话,只要你叫甜品就会写落只碟到,可惜我地太饱,冇叫到甜品😢我地叫了2个菜,2杯饮品。首先系一桶虾(实际名字已经忘记了😅),有得拣微辣同唔辣,我地拣咗微辣。d虾本身喺个桶到架,职员送到上枱先倒出嚟!保证热辣辣~~ 加d柠檬汁就食得啦!佢d虾已经𠝹开咗个壳,所以好入味!好正😍😍😍 初时食到好混乱好冇仪态!后尾同男友一齐揾到个方法😁你地都试下研究丫,好玩架!餐厅好贴心,每枱都有抹手纸同茄汁提供。另一个菜系baby ribs。我俩的至爱。食亲美国菜都必点的菜式。入口溶化的baby ribs,真系好好味食埋薯条,其实都已经好饱了!
庆祝生日上山顶是常识吧!😬😬😬
我地就系望住呢个景食饭了!
我地叫了2个菜,2杯饮品。
餐厅好贴心,每枱都有抹手纸同茄汁提供。

食埋薯条,其实都已经好饱了!
庆祝纪念
生日