2021-04-09
之前食过大坑分店,几次既出品都好稳定,食物质数同服务都好满意。见到跑马地新开想嚟试下,系呢度见到有三个劲负评但系Google Maap又劲多好评,觉得好奇,都系亲自试下先知好坏,毕竟各人口味唔同。四个刷得之人连开胃菜主食同甜品都食咗10道菜,饮埋餐酒,除咗炸猪扒比较干身之外,其余都好好味,我地尤其钟意:Beef Tagliata 牛扒(香嫩)Fried Calamari 炸鱿鱼(虽然唔系香脆路线)Spaghetti Alle Vongole 蚬肉意粉(鲜甜清新)Tomato Bruschetta 番茄面包(香口清新)Alonzo's Signature Tiramisu (香浓)都系水准之上。一开始为咗稳阵,都系先叫两样𩠌,好食又再叫两样咁叫…。真心觉得以意大利餐厅嚟讲,仲要系港岛,呢间算系物有所值,服务都合格,位又唔算逼,会再帮衬。
Beef Tagliata 牛扒(香嫩)
Fried Calamari 炸鱿鱼(虽然唔系香脆路线)
Tomato Bruschetta 番茄面包(香口清新)
都系水准之上。
一开始为咗稳阵,都系先叫两样𩠌,好食又再叫两样咁叫…。