2024-01-27 359 浏览
朋友哋,想同大家讲下我喺Moccato嘅体验👀我嘅舌头今次真系过咗一个超满足嘅旅程!首先,喺呢度试咗四款冻咖啡,每一杯都好似饮到咗一股意式风情嚟。特别值得一提嘅系荔枝咖啡,清新嘅荔枝味道加上咖啡嘅微苦,正到不得咖呀!仲有西柚拿铁玛奇朵,呢个绝对系炎炎夏日嘅救星😎,西柚嘅鲜香配上咖啡嘅浓郁,吓,流口水喇!唔只饮品正,甜品方面嘅柠檬挞同Carrot cake都唔逊色。柠檬挞微酸清爽,浓浓嘅柠檬味同松脆嘅饼底夹一齐,真系衬晒!至于Carrot cake呢,湿润得嚟唔会太甜,食落去简直系幸福感爆棚🍰。整体嚟讲,Moccato嘅食物同饮品都令人回味无穷,无论系咖啡控定系甜品爱好者,落趟脚去试吓,保证唔会失望!揾个悠闲下午,去𠮶度坐坐,享受一阵子静静地嘅甜蜜时光,真系人生一大乐事呀~