2007-02-07 6 浏览
夜晚九点半左右入到去. 得一台六人左右. 我去到包场.侍应哥哥好鬼有礼貌, 有D唔惯. 唔知叫乜既情况底下叫左个二人餐B. 要鸡Pizza.五色豆腐- 有皮蛋咸蛋肉松等等, 豆腐好滑, 皮蛋又无皮蛋仲难食味, 加埋一流!炒紫椰菜- 落腰果&提子干, 又酸又甜! 妙!牛尾汤- 好想要多碗, 个碗实在太细.羊鞍- 七成都见肉食红(以为唔会.), 火路不过不失. 可惜系孜然(有人叫紫盐, 即小茴香, cumin seed)无落埋一齐烧. 不过又真系唔系个个香港人arm食.鸭胸- 不过不失, 一般好味之作但欠缺特色.鸡pizza - 芝士鸡肉烤饼(似印度D Naan 饼) 鸡滑到痹, 芝士好味, 唔知系叫咩芝士.羊奶冻- 极品, 可惜个器皿好似蜡烛座...点都好, 羊奶冻好好味但太小分量. 食完反而有D肚饿想再食. 埋单之前问个哥哥散叫系咪都一样大, 佢话系. 我二话不说佢就主动送两个俾我外卖, 呢样抛砖引玉手段真系好受. 实会短期内再帮衬.虽然价钱要成$270 两个人, 不过都算物有所值.最可惜系, 我要大漠豪饮豪食个种风范!!!!系播! 个头盆豆豆都唔错, 够爽口.
夜晚九点半左右入到去. 得一台六人左右. 我去到包场.

炒紫椰菜- 落腰果&提子干, 又酸又甜! 妙!
牛尾汤- 好想要多碗, 个碗实在太细.
鸭胸- 不过不失, 一般好味之作但欠缺特色.
羊奶冻- 极品, 可惜个器皿好似蜡烛座...

虽然价钱要成$270 两个人, 不过都算物有所值.

最可惜系, 我要大漠豪饮豪食个种风范!!!!

系播! 个头盆豆豆都唔错, 够爽口.