2024-06-13
店中既menu 有既pancake (咸甜都有), 雪糕,pizza, 意粉,大鱼大肉既main 基本上老少咸宜。我最欣赏就系原来香港都有被列名有The Largest Crepe Cafe in the World 呢个名堂!虽然我唔食牛肉,我留意到老公点既肉眼扒系medium rare 仍然做到岩岩好唔太熟,无血完全满足晒老公既要求。而我自己黎到呢d地方都会选择困难癌,但仍然我都好快拣到岩食既牛油果蟹饼同慢煮猪肉pancake。老公唔净只好enjoy 呢度既牛排,佢仲好期待甜唔menu 里既椰焦风情,不过平时唔太好椰子类甜品既我反而enjoy 呢个椰子雪糕同四四方方摆入口即溶既奶冻。Overall, 呢度环境又舒服,职员又nice, 仲要近我office,返工既lunch 又多个选择真系会驱使到我再来!