(非会员)
小妹一向都喜欢周围食野,难得今晚三个 sister可以见面,谂住几个靓女去食餐好既。响openrice见到呢度话三百一位,谂住实好野同靓装修啦。点知比呢间野网上广告欺骗了,睇相好似好靓咁,点知上到去,海景系有,但细到不得了。最抵死十足十工厂大楼咁。见到价钱,我地三个都o哂咀,四季食都吾使咁贵。唯有好吾愿意低下叫左三个set....dinner....难食到丫......dinner set 988普通一个Main cause 都268一个Drink 都 八九十蚊杯,埋单几钱吾好讲喇,拎呢个价钱可以去食四季同文华都得了。四季酒店可能平迥佢,但大家乐好食过佢。后记:最抵死,我隔黎抬情侣都投诉佢D野难食,仲同个waiter嘈交,话难食仲要屈佢地饮杯野。个waiter仲大大声声话,人地食set千几蚊位吾会投诉啰,咁讲都得真冇品。各位姊妹千奇吾好比门口D明星广告欺骗左呀。
见到价钱,我地三个都o哂咀,四季食都吾使咁贵。
唯有好吾愿意低下叫左三个set....dinner....
难食到丫......
dinner set 988
普通一个Main cause 都268
一个Drink 都 八九十蚊杯,
埋单几钱吾好讲喇,拎呢个价钱可以去食四季同文华都得了。
四季酒店可能平迥佢,但大家乐好食过佢。

后记:

各位姊妹千奇吾好比门口D明星广告欺骗左呀。
2009-04-21