2019-12-16
又系要支持下街坊家庭式经营小店嘅时候💪🏻💪🏻💪🏻,间铺睇住佢开张直至到而家,有一班熟客嘅支持食物水准一定不错。老板话由于近期政局问题,少咗好多跨区客,所以就支持下佢啦!海鲜🦞迷一定要试吓呢个性价比高嘅新鲜嘅波士顿龙虾泡饭!简直媲美好多价钱好高嘅餐厅👍🏼👍🏼龙虾新鲜爽口,汤底原汁原味而且没有加味精配合白饭青菜又健康又唔觉得口渴。食完超满足😁另外一碗花胶鸡,系我嘅爱人自己去「独食」之后强力推介!好少听见佢讲「有啲乜嘢好味」,我好好奇,所以跟住佢去试吓.....哗!不得了!劲多花胶,只鸡柔软一定系浸熟,汤底没有加味精;一个唔小心居然成碗饭食晒!😅😅😅有一次外卖返屋企,饮晒成大碗汤,本人燥底由于太补身,夜晚居然瞓唔着🤣🤣🤣🤣由于太好味,已经返「啅」咗好多次,但系都未有机会试吓其他美食,因为太沉醉𠮶两个泡饭啦!