2024-08-14
Brunch有一系列既Starter, Mains, Sides 同Dessert Platter~食物种类非常丰富,亦好吸引。不过最正既系….四小时既wine and spirit FREE FLOW 🍾🍾当中包括红白酒同classic cocktail等等先嚟一份刺身拼盘🐟刺身非常鲜味,除左鲜甜既带子同三文鱼仲有非常开胃既Mixto Ceviche~前菜有烤鱼、炸鸡同Tacos 。炸鸡同烤鱼都非常juicy 而Tacos系猪x牛油果馅,呢个combo无得输啦😋上main course既时候其实都半饱..但系佢既八爪鱼🐙系多多都食得落个只!!非常嫩滑而且入哂味!!仲有弹牙既大虾😆同烤鸡牛扒💯💯最后嘅甜品系特色糕点同水果🍍我哋换咗去outdoor继续饮嘢,环境都好靓☺️‣ Wines & Spirits Package $999.