2022-05-30
MOMOME (油麻地)油麻地庙街235号地舖MOMO:MEGravy $35第一次食尼泊尔嘅食物,估唔到都有饺子,但系入面既馅就好唔同,今次嗌左素食饺子,馅料包括白软干酪,椰菜,香菜,葱,黄油,盐和香料。整体感觉都几好,系真材实料,我觉得系好有异地既feel,好似去左旅行甘😂。PASTA:MEMomo Truffle $50奶油蘑菇意大利面,上面有3粒饺子可以自选口味,大大兜,应该要3个人先ko到一份😂,蘑菇味好岀,好惹味。BURGER:MERoasted Pork Belly $48个汉堡包系超岀色,入面有腩肉,香肠,蛋黄酱,生菜,番茄,自制酱汁。好好味,第一次食有腩肉既汉堡,估唔到都几夹。 而个包皮系做得好软熟,同埋本身都有甜味,食落真系意想不到。FriesParmesan Truffle$35薯条我会觉得好好食,会俾100分,有巴马臣芝士碎,黑松露,绝对唔敷衍,真材实料。CHICKEN:MESpicy Chicken Duo $30炸得好均匀,唔会over hit,鸡肉好滑,仲会有好多汁,今次拣左辣味食,下次都系食返原味,对我黎讲有啲辣😂😂😂😂,不过钟意食辣既朋友,可以试吓挑战
油麻地庙街235号地舖
Fries
Parmesan Truffle$35
CHICKEN:ME
Spicy Chicken Duo $30
炸得好均匀,唔会over hit,鸡肉好滑,仲会有好多汁,今次拣左辣味食,下次都系食返原味,对我黎讲有啲辣😂😂😂😂,不过钟意食辣既朋友,可以试吓挑战😈😈