2018-12-22
食个满足既晚餐。同朋友来到尖沙咀既呢间餐厅, 佢帮手BOOK 我揾路。去到时, 无人, 我地系第一台, 可能时间仲早啦。一order 完佢地就送上餐包。有3款, 由左至右。圆形小餐包: 好好味! 好软! 入口好易化! 正!中间: 呢个我觉得麻麻地, 无咩味。长形饼: 呢个好脆口, 很香, 有葱味。龙虾汤我去亲西式餐厅都会order, 今次试呢间, 估吾到系有个蜡烛仔系下面烘热紧。个汤都好好饮好正。店员仲好nice甘比左两个碗仔我地, 因为我地两个人order左一个汤。So sweet! 呢杯野好好饮! 好治愈呀! 好肥好肥既CREAM系上面, 正呀! 邪恶到一个极点。薯条我地order 左有黑松路味, 不过真系好淡, 食得出系有味, 但一D 都吾出。所以下次order 都系order 普通既算, 哈哈! 呢个田螺推荐一定要order !!真系好好味! 我见好多台都有叫!! 吾怪得知啦!! 可能系招牌菜!! 哈哈!! 墨汁意大利饭食完成嘴都黑晒! 哈哈!! 个饭几好味, 吾会太硬, 岩岩好。最重要系料好多! 只龙虾好味呀! D 海鲜除左鱿鱼同青口, 其他都好好味! 落埋TABASCO
同朋友来到尖沙咀既呢间餐厅, 佢帮手BOOK 我揾路。
去到时, 无人, 我地系第一台, 可能时间仲早啦。
一order 完佢地就送上餐包。
有3款, 由左至右。
圆形小餐包: 好好味! 好软! 入口好易化! 正!
中间: 呢个我觉得麻麻地, 无咩味。
长形饼: 呢个好脆口, 很香, 有葱味。
个汤都好好饮好正。
所以下次order 都系order 普通既算, 哈哈!
呢个田螺推荐一定要order !!真系好好味!
墨汁意大利饭
最重要系料好多! 只龙虾好味呀!
D 海鲜除左鱿鱼同青口, 其他都好好味! 落埋TABASCO 正!
食完捧住个肚走呀! 今餐真系好满足!