2021-12-04
约咗朋友喺食饭,见呢间食食炸鸡同埋Pizza嘅铺头新开咗喺旺角。再决定试一试,因为之前喺铜锣湾见到已经好想试😂朋友到先,拎咗飞之后排咗一阵队就可以入座。Maru 秘制青口锅白酒同酱汁带出青口嘅鲜味,青口份量多又够饱满,作为Starter 系唔错嘅选择。韩风蟹肉塔 入口啖啖蟹肉,中间夹住爽脆嘅椰菜丝同埋青瓜,加埋微辣嘅泡菜蛋黄酱,口感同味道都相当丰富有层次。而黑米烤薄饼仲令人好惊喜!紫苏炸鱿鱼圈送酒嘅小食!外层超脆咬落烟韧👍🏻Pizza - 韩式海陆批底松脆,脆边有少少烟韧。酱汁微甜,配香辣虾、烤肉、薯角青椒等等嘅topping,好味又饱肚半半 Half Half - 芝士秘制炸鸡- 蒜香甜辣秘制炸鸡- 鸡件炸得酥脆香口,入边Juicy,蒜香甜辣非常惹味。芝士粉香浓微甜。Mango Grapefruit AdeMango Mojito两杯饮品都非常清新,一边食邪恶嘅Pizza同鸡,一边饮返两杯清爽嘅饮品,感觉清爽
朋友到先,拎咗飞之后排咗一阵队就可以入座。
Maru 秘制青口锅
韩风蟹肉塔