我一向十分支持小店,用心经营,食物质素及创意十足既更加倍支持。呢d就系我一直想黎呢间红丸甜品一试既原因。刚好我转了新工,而公司也在这区附近,决定无论如何找一个中午去吃。碰埋假期前,有得早放,我就一于走去独食,小店亦有一个好处,就系你独食,被搭抬都唔会太核突,不会怪怪的。岩哂我今次试的东西不多,点了我最期待,一款推荐既疗愈食品:日式咖哩熊猫饭。🐼🐼成日见日本家长 为子女预备动物/卡通造型的饭盒,心思少不了。我个人太懒,赖自己时间太少。食到又靓又可爱又好味既饭,真系内心会疗愈一整天!当天人不多,好快就到,一见到成堆萌萌的熊猫已经忍唔住相机食先😁咖哩汁:日式咖哩好香,带点甜,好好送熊猫饭。熊猫造型:超有心思设计,一个个易入口,本来平时食少饭既我,都食食下食哂。唔会因为打耳而唔舍得食鸡肉:份量刚刚好,肉质几嫩,配咖哩汁一流配菜:沙律,个人喜好,增加左个清新感。套餐配柚子蜜Close up....我唔客气啦,熊猫宝宝🐼熊猫宝宝为我当天打打气。💪🏻店名以甜品为主,亦有不少得意造型既甜品,下次有机会一定会再去食!!真希望香港保持返这一类又有创意又有质素既餐厅,俾香港人抖抖气,加加油!👏🏻👏🏻

咖哩汁:日式咖哩好香,带点甜,好好送熊猫饭。
唔会因为打耳而唔舍得食

鸡肉:份量刚刚好,肉质几嫩,配咖哩汁一流
配菜:沙律,个人喜好,增加左个清新感。
咖哩鸡肉熊猫饭
套餐配柚子蜜
Close up....我唔客气啦,熊猫宝宝🐼

熊猫宝宝为我当天打打气。💪🏻

• 熊猫咖哩饭