2021-12-31 329 浏览
铜锣湾喱间JOLLIBEE系新开既,入到去发觉原来好细间,数埋都无十张枱,而且店员好似唔系好够,完全无人执枱。。。原本我地见到咁既环境就转外卖啦,不过等紧既途中又突然有位我地就改坐低食(当然要自己执枱抹枱啦)其实JOLLIBEE系我既童年回忆,果阵放学成日食佢同虾迪斯,不过近年我觉得佢好似转左D菜单,好似而家系主打食炸鸡咁,讲到炸鸡佢唔系唔好食既,但同龙头大佬KFC比仲差一段距离,就连近年都加入炸鸡战团既M记都好食过佢!炸鸡偏干身,无咩鸡味,不过点左佢附加个磨菇酱就好DD,而个肉酱意粉几浓味,蕃茄一粒粒唔系净系得茄酱,我其实唔系好明个肉酱点解无肉碎???但佢有肠仔配比你既。。。EM...如果想食快餐又唔想食汉堡包既可以食喱间,43蚊有意粉有炸鸡有埋野饮系抵食既,粮尾恩物!

2021-12-28
等候时间
15 分钟 (堂食)