2020-08-06 204 浏览
因为疫情严重,最近都好少出去食嘢,因为都好担心感染。今日终于忍唔住去左科学园抖下气,因为觉个到地方比较大,应该比较空旷。行到少少攰,去到见到呢个餐厅既食物同 menu好似好吸引,决定走入去食! 我地叫左2个set lunxh, 加左一份salad, 份量都算大,仲有2片鸭胸! 配上蕃茄餐汤,非常开胃! 佢餐茶都好特别,系红茶包再自行加奶,奶非常厚,好彩我自己都可以调教到一杯又滑又好味既奶茶🤣🤣其中一个lunch set就系呢个double chicken lemon burger 用柠檬腌制厚切鸡扒再配上一块脆辣鸡腿,个口细啲都食唔到啊! 特别酱汁嘅配合亦都令到鸡嘅鲜味非常之出色,食完之后个口好耐都仲记住呢一浸香味! 薯条亦非常之新鲜,明显系新鲜炸起! 另外呢一个食完一定知你啱啱偷食完嘅意粉,墨汁意粉非常之香蒜蓉味,而且青口数量亦非常多,配上tabasco 认真一流! 唔知几时再有机会出去食啦😢😢😂大家要保重身体! 希望疫情快点完!