2020-03-04 1007 浏览
一个武汉肺炎令到唔少黄店叫苦连天,除咗打告急牌之外,我认为谂办法自救更加重要,呢方面走肉 • 朋友就做得相当唔错,佢哋好快就决定将自助餐变为自选餐,充分显示出灵活变通,值得掌声鼓励👏👏。一直觉得呢度嘅素食自助餐系同类型食肆中质素最高嘅,除咗味道出色之外,食物款式仲充满创意,不时令人有惊喜。而家晚餐做紧八十五蚊自选五𩠌,最受欢迎嘅口水鸡同 pizza 依然保持水准,咖哩鱼蛋啲萝卜非常入味好好食,芋头鱼啖啖芋泥最啱芋头控,至于用油炸鬼造嘅镇江骨味道极为像真,可惜口感略为偏硬。朋友拣嘅串烧,寿司同薯粉则属正常水准。除咗主菜之外,呢度嘅白饭,粟米粥,汤水,蕃薯糖水,普洱茶同菊花茶全部任饮任食,绝对唔会惊唔够饱。比较特别嘅系个龙脷叶枇杷叶煲雪梨汤,好足料,好好饮,据闻仲有抗疫清肺嘅作用,所以𠮶晚我连啪咗三碗😆😆。食完出嚟,见到店外贴咗张恕不招待强国人嘅告示,倍觉放心又安心😌。