2019-09-26 267 浏览
之前响yahoo见到利宝阁有团购点心放题/晚小菜放题。觉得几抵㖞。打左去铺头问。原来星期三148蚊再有八折。再加若40蚊的茶芥加一。埋单都系160蚊/位左右。见食评几好一心同妈妈去。所以直接去食没买团购费事甘多限制。其实我寻日去时不太舒服。前一晚胃痛左成晚。但因为一早约左费事改期。所以食粒胃气药照去暴食。所以就系"疯狂自杀式"点心放题啰。订左枱12点去到。店内已经好鬼多人。侍应忙于铺枱执枱。我地一坐开茶就写左9万样野吓一吓大家先。以下只系部份点心!!!简单黎讲。任食2小时。头1小时我地已经饱我只写下大家觉得好食的点心喇每位会送一份鲍鱼挞+灌汤饺个鲍鱼我吾觉得太特别。但系个挞底真松化。我同家姐食完都大赞个挞。。底脆皮叉烧饱比添好运差d。没他甘脆口.同甜美。但都好食暂时我未食过有即焗BBQ buns好食过添好运的如果有记得讲我知XO酱炒肠粉。热辣辣煎到少少脆口又惹味木鱼茄子。呢个够入味又保持到色泽食左劲多油腻野。点番个蕃茄鱼汤云耳菜。健康yummy坐低送一人一只灌汤饺。有一旧花胶。未够淋。但个汤同饺都几好味沙田鸡粥。我个胃食食下愈来愈胀。但家姐阿嫂话个鸡好滑甜品我家姐觉得最正系十胜红豆脆麻
之前响yahoo见到利宝阁有团购点心放题/晚小菜放题
。觉得几抵㖞。打左去铺头问。原来星期三148蚊再有八折

。所以就系"疯狂自杀式"点心放题

订左枱12点去到。店内已经好鬼多人
侍应忙于铺枱执枱。我地一坐开茶就写左9万样野

吓一吓大家先
。以下只系部份点心!!!

简单黎讲。任食2小时。头1小时我地已经饱

我只写下大家觉得好食的点心喇
每位会送一份鲍鱼挞
+灌汤饺

个鲍鱼我吾觉得太特别。但系个挞底真
松化。我同家姐食完都大赞个挞。。底

脆皮叉烧饱
比添好运差d。没他甘脆口.同甜美。但都好食
暂时我未食过有即焗BBQ buns好食过添好运的
如果有记得讲我知

XO酱炒肠粉。热辣辣煎到少少脆口又惹味

木鱼茄子。呢个够入味
又保持到色泽

食左劲多油腻野。点番个蕃茄鱼汤云耳菜。健康yummy

沙田鸡粥。我个胃食食下愈来愈胀。但家姐阿嫂话个鸡好滑

甜品我家姐觉得最正系十胜红豆脆麻花
。个椰子雪糕同红豆好夹

埋单4人632蚊。以质同量都好抵
。而且出点心非常快。系第2 round落单忽然漏左好多样野。但系因为太多人落order出错都难免
。而且再叫部长跟单。他们都立即处理
。2小时后亦没赶客。

如果大胃又喜欢食点心的朋友好值得一试
。我胃痛都食左甘多野。自己都好佩服自己
原本我谂住挑战自己
。食到20只虾饺+烧卖。最后都只系食到8只+6粒烧卖