2021-11-08
👧🏻Wodafoodie in Yau Ma Tei今次黎食发现佢转左新menu! 排板靓左好多仲有新口味:加左千岛酱既田园三文治,不过我始终钟意佢重口味既🥪😝😝今次忍住唔叫佢既招牌芋泥肉松,反而发现左劲好食既配搭!😍😍❤️✨🥜花生酱肉松三文治🥪 $25 +$2 烘底 (走油)呢个唔系佢特别推介,但因为有肉松所以我叫左,仲request左多肉松😝点知!佢个花生酱真系惊为天人‼️超香超浓厚,仲食到一粒粒既花生,花生酱一定系带到呢种颗粒感先好食🥰加埋重肉松既咸香,花生酱有少少浆住个口既感觉,好正好好食呀🥰🥰🥰‼️‼️‼️钟意花生酱既人一定好钟意!大推!😋👍🏻👍🏻👍🏻✨ 🐮香浓沙嗲牛肉滑蛋三文治🥪 $32 +$2 烘底牛肉份量好多!🍳滑蛋坚滑,入面仲有洋葱,口感几丰富👍🏻但食完花生酱三文治再食呢个觉得沙嗲唔够浓味,成个🥪偏湿左少少,不过烘左底令成件事香脆滋味好多😋✨ 冻柠檬茶🍋 +$7✨冻柠檬利宾纳🍋 +$7两款都系鲜柠檬整嫁,低糖,入面仲有粒粒果肉😋🥰今次发现左🥜花生酱肉松三文治🥪又系值得疯狂encore 既🥪开心!😋📍 大吃大喝 (油麻地)油麻地窝打老道9-11号荣德大厦西翼地下A2-A3号舖
花生酱肉松三文治
✨🥜花生酱肉松三文治🥪 $25 +$2 烘底 (走油)
🐮香浓沙嗲牛肉滑蛋三文治
香浓沙嗲牛肉滑蛋三文治
🐮香浓沙嗲牛肉滑蛋三文治
✨ 🐮香浓沙嗲牛肉滑蛋三文治🥪 $32 +$2 烘底
✨ 冻柠檬茶🍋 +$7
✨冻柠檬利宾纳🍋 +$7
两款都系鲜柠檬整嫁,低糖,入面仲有粒粒果肉😋🥰
📍 大吃大喝 (油麻地)
油麻地窝打老道9-11号荣德大厦西翼地下A2-A3号舖