2019-05-19 193 浏览
本身系garlic嘅超级fans,又一城竟然开左间专食garlic嘅餐厅。我首先哋叫咗个crab and lobster pasta, 果汁好浓好香,食落口好顺滑,啲意粉质感系较硬身,但系我钟意既感觉!之后就叫左个ribeye steak, 因为餐厅会用铁板上,所以建议唔好叫太熟,我地叫medium well就啱啱好。肉质松软,有牛味,不错!连配菜都好食!身为garlic嘅fans,点会唔试佢啲garlic菜呀!我地叫左garlicholic rice 同garlic lamb chops! 前者啲饭炒得好香好干身,好有蒜味,啲米唔系普通米,食超黎好有咬口,好得意!羊架烧到好香,加上有好多蒜味同香料,所以一啲都唔膻,肉质都唔错!哩度既waiter服务态度好体贴,会留意你既需要,例如会定时为你斟水,唔使下下request!