2009-06-21 151 浏览
今日预左剪头发, 但STYLIST放假剪唔成...结果多左个钟出黎, 劲热, 留番晌慈中游荡~近排总觉得身痕又劲易敏感出粒粒蚊烂,就行左去呢度想话买支凉茶帮补下,一个后生少少既姐姐自动走出黎SERVE我,我就系咁问呢支有咩用, 果支又点,佢叫我饮夏枯草, 我嫌太LIGHT唔够劲唔钟意,最后佢UP左句, 叫我试下食龟苓膏,OK㖞, 我钟意食架, 唔理系咪WORK, 总系觉得食左就好~(傻架, 自己呃自己, 仲要钱添!)姐姐冇HARD SELL我食只贵野(WITH灵芝$48),就叫左个冻既普通龟$38, CASH.舖内只有3个位, 多灯, 几庆, 好彩食紧冻龟.本来坐中间个位, 后来8卦见到有部DESKTOP,虽然话只用黎买佢地既野/用15分钟,我见冇人用咪开个IE睇下, CHER, HOTMAIL, FACEBOOK, YAHOO都LOGIN到冇BLOCK既,凶人而已, 所以食住冻龟上网, 好爽!食食下觉得几好味(鬼咩, 我自己成杯糖水倒晒落去),我先去问阿姐做紧咩DISCOUNT DETAILS,结果用CREDIT CARD买左10张送10张既贵龟COUPOIN,$480/20张, 有
今日预左剪头发, 但STYLIST放假剪唔成...
结果多左个钟出黎, 劲热, 留番晌慈中游荡~
近排总觉得身痕又劲易敏感出粒粒蚊烂,
就行左去呢度想话买支凉茶帮补下,
一个后生少少既姐姐自动走出黎SERVE我,
我就系咁问呢支有咩用, 果支又点,
佢叫我饮夏枯草, 我嫌太LIGHT唔够劲唔钟意,
最后佢UP左句, 叫我试下食龟苓膏,
(傻架, 自己呃自己, 仲要钱添!)
姐姐冇HARD SELL我食只贵野(WITH灵芝$48),
就叫左个冻既普通龟$38, CASH.
舖内只有3个位, 多灯, 几庆, 好彩食紧冻龟.
本来坐中间个位, 后来8卦见到有部DESKTOP,
虽然话只用黎买佢地既野/用15分钟,
我见冇人用咪开个IE睇下,
凶人而已, 所以食住冻龟上网, 好爽!
食食下觉得几好味(鬼咩, 我自己成杯糖水倒晒落去),
我先去问阿姐做紧咩DISCOUNT DETAILS,
$480/20张, 有排食, 又可以拎番屋企食, HEEHEE~~

注: 买一本送一本会OFFER埋最后一日6月21日父亲节(据阿姐话...)
OPENRICE呀~梗系正!
2009-06-20
OPENRICE呀~梗系正!