2013-04-30 32 浏览
去希慎揾食好多时去FOOD COURT, 但系想同朋友倾下计~就上多几层睇下有咩食意外地, 我地入左呢间几靓既cafe佢有几个SET 睇上去好多野食咁~我简左冲绳塔可饭, 好似好得意, 同埋有肉酱应该问胃D既~送过黎时~ 我真系好惊喜, 好多野食, 一D都冇取巧2块薯饼好脆, 好香, 好好食!!!! 仲放到心型咁架一个TACO, 佢唔系好大, 不过好"溜"因为好多芝士!!!!!!! 好好好食!!沙拉, 唔错, 好新鲜饭呢??? 佢比好多芝士, 肉酱如埋一只蕉旦遮住左, WAITER哥哥叫我要将旦同肉酱捞埋黎食, 我当然有听, 真系好好味, 因为旦既滑加酱既浓,真系一绝!!!!!!太好食啦!! 一个女仔,, 就算唔想肥都忍唔到口!!!!!!!!!!!
意外地, 我地入左呢间几靓既cafe

佢有几个SET 睇上去好多野食咁~
我简左冲绳塔可饭, 好似好得意, 同埋有肉酱应该问胃D既~
送过黎时~ 我真系好惊喜, 好多野食, 一D都冇取巧

2块薯饼好脆, 好香, 好好食!!!! 仲放到心型咁架
沙拉, 唔错, 好新鲜

题外话/补充资料: 装修好靓, 之后问餐厅如果想坐卡位点先得, 佢话4个人左右就得