2019-12-15 58 浏览
呢间台式饮品店已经喺我嘅saved list一阵子啦,我个frd住喺附近有得成日饮劲正劲jealous😟今日终于试咗两款饮品,分别系黑糖珍珠乌龙奶茶同白桃乌龙🥳 平时啲饮品店剩系得黑糖鲜奶或者珍珠奶茶咁样,呢到就有黑糖珍珠奶茶,满足晒你两个愿望🤩 黑糖都几香,珍珠软得黎有咬口,不过有啲甜😋 奶茶好饮呀,系重奶味个种,衬返啲珍珠😌 另一款: 白桃乌龙系我嘅新宠🍑🍵 第一啖已经饮到个茶底有几浓,系饮到有回甘嘅感觉🤭 一开始可能未必接受到,但系饮饮下食到啲白桃粒,散发住一阵阵嘅清香,就越饮越好味😍如果你中意饮有茶味嘅水果茶,唔系果汁个啲,你一定会中意呢杯野饮😉▫️黑糖珍珠乌龙奶茶 $26▪️白桃乌龙 $26

▫️黑糖珍珠乌龙奶茶 $26
▪️白桃乌龙 $26