2024-11-07
手打安格司汉堡$92加$10有一份黑松露薯条,好抵食💖手打安格司汉堡,真系好正!汉堡嘅肉质鲜嫩多汁,每一口都好有肉味,唔会干。最特别系佢上面有一层香滑嘅芝士,搭配脆口嘅生菜,口感超级丰富。至于黑松露薯条,味道真系一绝!薯条外脆内软,黑松露嘅香气令整个薯条提升咗层次,食完之后忍唔住想再尝多一啖。半份香草烧鸡配芝士焗薯$99香草烧鸡啲鸡肉烧得恰到好处,外皮香脆,入面滑嫩多汁,仲带有香草嘅香气,食落去非常开胃。再加埋芝士焗薯,真系一流!焗薯外面金黄色,内里软绵绵,芝士融化得刚好,浓郁得来又唔会太腻,真系好搭!整体味道平衡,无论系做主菜定系配菜都好适合。我哋加咗$28鸡翼鸡翼外脆内嫩,味道超香!腌得好入味,咬落去肉汁四溢,真系好开胃。奉送两杯热饮,我哋order咗热柠茶同热奶茶环境都好好,十分阔落,坐得好舒服店员服务态度非常好👍🏻
加$10有一份黑松露薯条,好抵食💖
半份香草烧鸡配芝士焗薯$99
我哋加咗$28鸡翼
奉送两杯热饮,我哋order咗热柠茶同热奶茶
环境都好好,十分阔落,坐得好舒服
店员服务态度非常好👍🏻