2021-06-20
武汉肺炎搞到仲有限聚令, 同d fd而家唔可以一班人出街食,唯有上friend屋企整嘢食啦~ 我地上去玩之前, 食个light lunch先~ 我地拣咗食饺子, 就系呢间天园饺子喇估唔到呢间铺仔细细,都唔少人嚟食㖞, 仲要有好多外卖, 我地等咗一阵就入到去坐卡位, 佢系用qr code自己落单, 好方便 我地一行3 人, 叫咗一份十只香茜猪肉饺, 同两份set, 拣咗白胡椒杂菌猪肉饺同韭黄冬菇猪肉饺, 麻酱鸡丝粉皮同麻辣云耳海哲, 估唔到个麻辣云耳海哲又几好食㖞, 少辣, 有好香嘅麻味, 云耳海哲都好爽口入味~ 个白胡椒杂菌猪肉饺都好surprise, 估唔到咁够胡椒味, 真心正~ 佢个香茜猪肉饺同韭黄冬菇猪肉饺都好好食, 只系个白胡椒杂菌猪肉饺surprise us a lot, 下次嚟一定要叫~