2021-04-16
门面已经好靓,好少女, 吸引住我的目光XD已经可以打卡影相了! 一入去就觉得好Young的氛围, 咁岩weeknight无乜人, 唔使排队, 坐得好舒服, 白色为主🤤⚪️⚪️咁岩我地坐系一棵大植物旁边, 用黎影相做背景都很不错! Staff们服务态度好好, 好Friendly, 好attentive!当我同朋友想自拍影相XD佢主动帮我地移一移棵大植物, 等光线充足啲!!sweet~~~ 晚餐我地点左忌廉菠菜阔条面, 泰式香辣不可能肉碎意粉, “不可能”汉堡饱 + 黑松露纯素芝士蕃薯条 ; 饮品见佢燕麦奶好多款式, 就试下 抹茶燕麦奶+焙茶燕麦奶.茶味系出的, 唔会被燕麦奶抢左味, 见佢仲有好多唔同的燕麦奶特饮, 下一次要再试!忌廉菠菜阔条面🍝比较平淡, 但又唔会无味, 我同朋友都钟意! Cream唔会腻, 份量刚刚好! 加入左三色椒同好多菇🍄🫑多左好多口感👍🏻泰式香辣不可能肉碎意粉🍝卖相无乜特别, 佢嘅泰式辣味系重点, 睇上去虽然好似干干地, 但意粉好入味, 唔使咁多汁都OK. “不可能”的肉碎好好咬, 松软😋不可能”汉堡饱🍔好大份好多汁, impossible meat的口感真的唔错,
饮品见佢燕麦奶好多款式, 就试下 抹茶燕麦奶+焙茶燕麦奶.
忌廉菠菜阔条面🍝
泰式香辣不可能肉碎意粉🍝
不可能”汉堡饱🍔
好大份好多汁, impossible meat的口感真的唔错, 好松软,一咬就开, 钟意佢多过肉XD 酱汁可以减少少!
蕃薯条份量好多🍟🤤黑松露酱好香!无平时食嘅咁结身,感觉无咁肥
成个晚餐食得都好满足, 人都超好的!
走果阵门口放左啲Pin, 都系同环保有关的, 好得意, 免费送给大家, 爱护地球<3
一定会再回来光顾!