2010-10-03 1 浏览
我又食froyo啦,yoppi都算系帮亲过原细间既一间,在登打士街,扫街食物中的一个甜品好选择!得两个员工,一个装froyo既叔叔,同一个收银既姐姐仔!我都发现froyo中间系空心既.不过咁既价钱,份量系足架.是日froyo有原味同cherry味,我比较求稳阵,所以要左前者!我要mini$18,有一个topping,要了原味mochi.等了五分钟到,我杯白雪雪既下午茶就到了!!!froyo底:够o西酸,食过最酸既一间,不过无左yogurt有既少少奶香味,然而味道不错,论质感亦相当不错,没有杂质,没有一粒粒既固物!mochi:好多粉系上面,应该系防止痴埋一起既.不过好Q呀!!但可能单食就几好,配yogurt都系强味d既配料好,如oreo,granola etc....我觉得$18一个人食系抵而足够,强烈推介呀下,只系无位坐要随街食,好怕在mk街头有野吹左落去遮!!
得两个员工,一个装froyo既叔叔,同一个收银既姐姐仔!
我都发现froyo中间系空心既.不过咁既价钱,份量系足架
等了五分钟到,我杯白雪雪既下午茶就到了!!!
!
原味froyo+原味mochi
2010-10-03
5 分钟 (外卖自取)
庆祝纪念
纪念日