2024-11-29 155 浏览
呢个星期一田大减价 去买野之前嚟咗呢度食饱嘢先 出咗个新Menu系秋季限定嘅白露秋风蟹逅 叫左几款有蟹肉嘅野食 🥗和风北海道松茶蟹肉沙律 有超多蟹肉喺面呀 仲有流心蛋 个底有薯仔沙律 作为头盘好fresh 🍝盛宴蟹黄鳕鱼蟹肉意粉 都系满满嘅蟹肉 有冇见到金黄色嘅蟹膏 份量绝对够捞晒成个意粉 每一条意粉都可以黐到蟹膏😆🍔焦糖洋葱鸟取和牛汉堡配薯条 和牛汉堡超厚切 切开仲好Juicy 最正系啲薯条啊 啱啱炸起劲脆好好食 🍮金时甜薯焦糖布甸盛合 呢个甜品摆到非常有秋天嘅感觉 𠮶块红叶都可以食㗎 仲有消化饼饼碎同nuts好似泥土咁 不过个主角系焦糖甜薯同埋布甸 好甜好sweet 超满足仲有叫左2杯野饮 白桃梳打 青森苹果梳打

仲有叫左2杯野饮 白桃梳打 青森苹果梳打